שיטת בישול: טיגון עמוק

פוטטוס • קצוות תפוחי אדמה מטוגנים בתיבול מושלם

העולם מתחלק לשניים, אנשים שאוהבים צ'יפס ואנשים שאוהבים פוטטוס. אל תכריחו אותנו לבחור! הכנו לכם מתכון קל ומהיר להכנת פוטטוס פריכים בבית, ממש כמו במסעדות המזון המהיר - רק טעים יותר.

על ידי FoodisGood

קציצות פרסה / כרישה • מתכון של אמא

לא משנה איך תקראו להן - קציצות פרסה, פראסה, כרישה או בכלל קציצות לוף, את המתכון הבא לקציצות פרסה אתם הולכים להכין שוב ושוב. מתכון שעובר דורות רבים ותמיד קוצר מחמאות. קציצות כרישה צמחוניות, קלות וטעימות.

על ידי FoodisGood

שניצלונים בבירה – מתכון קל וטעים

רצועות חזה עוף בבלילת בצק בירה פריכה והכי טעימה שיש. שניצלונים ביתיים שילדים ומבוגרים אוהבים. מתכון קל שניתן להכין בכל בית.

על ידי FoodisGood

קובה סולת מתוקה • קובה קינוח

אוהבים עוגת סולת? אתם הולכים לאהוב את המתכון הבא! המתכון של אלי לייב לקובה סולת מתוקה טבולה בסירופ סוכר.

על ידי FoodisGood

צ’יפס בטטה • המתכון הכי טעים שיש!

אין יותר טעים מצ'יפס בטטה! הוא כתום, הוא פריך והוא משלב מתיקות ומליחות. מתכון קל וטעים לצ'יפס בטטה מטוגן או אפוי בתנור. מומלץ להכפיל כמויות.

על ידי Noa b

מתכון לנאגטס • נגיסי עוף ביתיים

כשרוצים להרגיש בקניון, מכינים נאגטס ביתיים - בריאים יותר וטעימים יותר! מתכון מעולה לנגיסי עוף ביתיים שילדים הכי אוהבים! ניתן להכין נאגטס אפויים בתנור וגם להקפיא ולהפשיר מתי שרק רוצים.

על ידי Linda's Home Made

קציצות פריקסה מטוגנות

כל מה שטוב בפריקסה - בקציצה אחת! מתכון קליל לקציצות פריקסה טעימות, בפעם הבאה שאתם מכינים לחמניות פריקסה - הגישו אותן עם הקציצות הללו ולא תתחרטו.

על ידי מהמטבח של עינת באהבה

קציצות פראסה ובשר טחון בלקניות

קציצות פראסה לטיגון, ניתן גם לשלב עם רוטב עגבניות אדום ולבשל לאחר הטיגון כעשר דקות. יהדות הבלקן נוהגת להכין את הקציצות הללו בעיקר בפסח (מקמחים עם קמח מצה).

על ידי מני רחמים

קציצות מצה מטוגנות מהמטבח הבלקני

את קציצות המצה הידועות מהמטבח הבלקני מומלץ לאכול עם דבש, הניגוד שבין המליחות של הגבינה למתיקות של הדבש יוצר טעם נפלא וממכר במיוחד. מתאים לארוחת בוקר או ערב בפסח, גם לצמחוניים.

על ידי מני רחמים

1 2 3 10